Levensgenieter, zanger, presentator en acteur Devon Donovan komt uit met zijn eerste echte single Zonder Jou op het label Lumineux Music. Devon timmert al een tijdje aan de weg, zo was hij in 2015 lid van de Boyband Storm, met o.a. de singles Jij Laat Me Vliegen, Ga Ga Ga & Voor Eeuwig.

Tijdens deze periode deed Devon ook een acteer opleiding hierdoor figureerde hij in verschillende producties. Tijdens al zijn activiteiten bleek dat het presenteren en aankondigen Devon ook in het bloed zit, zo levert hij hiermee al een tijdje een bijdrage aan de Winterstar, een talentenjacht waarvan Future Music de sponsor is. Bij het presenteren van een show rond de kerstdagen viel Devon op bij Jordan een producer van Future Music die hem uitnodigde voor een gesprek.

Tijdens het gesprek bleek dat Devon een tijdje terug een poging had gedaan met een ballad waarbij hij zelf een tekst had geschreven. Nadat Devon en Jordan samen de single hadden beluisterd, kwamen ze met het idee om het arrangement aan te passen en te bewerken naar een uptempo nummer. De single gaat over liefde tussen twee personen ongeacht geloof en/of sexe en over de vrijheid van de keuze in je liefde.

Toen Devon de nieuwe versie had gehoord was hij blij verrast. Het eindproduct mag er zijn en je hoort het enthousiasme en de kracht waarmee Devon de single heeft ingezongen.

Voor de bijpassende videoclip heeft het team van Future Films een verhalende clip gemaakt die de single van Devon versterkt. Als voor promotie is de videoclip gisteren al vertoond in 18 Pathé theaters.

Met dank aan: Ilske Helleman

Het bericht Devon Donovan – Zonder jou verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.